Antirustbehandling

fra 2300,- personbil - be om pris for din bil

Rust i karosseriet kan være svært vanskelig å bremse / stoppe, men Fluid Film er et produkt som virker mot dette på en måte man nesten må erfare selv. Denne oljen "kryper" flere centimeter i alle retninger på plane flater og gjennom falser / nagler. Den strøkner ikke, fordamper ikke, er miljøvennlig, og den trekker ikke til seg skitt slik andre oljer gjør. Dette produktet er basert på lanolinolje, altså ullfett / sauefett. Den har blitt tatt i bruk i hele verden siden 1943 på skip og i offshore-industrien, blant annet på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.
Fluid Film har vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder på grunn av de gode ruststoppende - og rustbeskyttende egenskapene. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling, både på nye og gamle biler. Vi anbefaler Fluid Film lanolinolje til førstegangsbehandling til både hulrom og understell, da denne er svært penetrerende. Den sprayes på med trykkbegerpistol. Normalt går det ca. 6 liter til en komplett behandling av en personbil (ca. 4-9 liter avhengig av bilstørrelse).
Produktene vi bruker


Fluid Film er basert på lanolinolje (ullfett / sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren bl.a. på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper. På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Fluid Film er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør.

Buy now